Açık

25°C
Konya

USD
43.8990
44.0800
EUR
50.9210
51.2110
ALTIN
7312.0300
7464.6000
GBP
58.4610
59.1320
ÇEYREK AL.
11846.6800
12470.0000

Jandarmada bayramlaşma coşkusu

Jandarmada bayramlaşma coşkusu
Jandarmada bayramlaşma coşkusu
Kayıt Tarihi: 28.05.2026 17:23 - Son Güncelleme: 08.06.2026 04:55
YAZI
A
Erzurum Valisi Aydın Baruş, Şenkaya ilçesi Karıncadüzü ve Akşar Jandarma Karakol Komutanlıklarını ziyaret ederek görev başındaki jandarma personeliyle bir araya geldi.
Ziyarette, Şenkaya Kaymakamlığına vekâlet eden Narman Kaymakamı Erkan Adıbelli ile İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan Uğurlu da hazır bulundu. Jandarma personelinin Kurban Bayramı’nı kutlayan Vali Baruş, kahraman Mehmetçiklerle sohbet ederek görevlerinde kolaylıklar diledi.
Jandarma personeline hitaben kısa bir konuşma yapan Vali Aydın Baruş, "Vatanımızın huzuru, milletimizin güvenliği için büyük bir fedakârlık ve özveriyle görev yaptığınızı görmekten büyük bir gurur duyuyoruz. Bayram günlerinde dahi memleketinizden, ailelerinizden ve sevdiklerinizden ayrı kalarak bu kutsal görevi yerine getirmeniz her türlü takdirin üzerindedir" ifadelerini kullandı.
Erzurum’un en uç noktalarında, en zorlu şartlarda vatandaşların huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan jandarma personeline teşekkür eden Vali Baruş, "Gösterdiğiniz fedakârlık, azim ve gayret dolayısıyla her birinize şükranlarımı sunuyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Allah emeklerinizi zayi etmesin" dedi.
Vali Baruş, konuşmasının sonunda tüm personelin ailelerine selamlarını ileterek mübarek Kurban Bayramlarını tebrik etti.
ETİKETLER:

Benzer Haberler

Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler